Арчи с 2 партита за първия си рожден ден

Меган и Хари вече искали второ дете

2020-03-31 10:30:00
Арчи с 2 партита за първия си рожден ден
Снимка: БГНЕС

Първият рожден ден на кралското бебе Арчи вече е планиран.

 

Източници на изданието "Us Weekly" твърдят, че родителите му принц Хари и Меган Маркъл ще направят 2 партита - едното в техния дом в Северна Америка и другото във Великобритания - на което ще присъства и кралица Елизабет Втора.

 

Арчи ще навърши 1 годинка на 6 май.

 

Меган и Хари планират на посетят кралицата в имението ѝ "Балморал" в Шотландия това лято и партито ще се състои именно там.

 

Съпрузите се разбрали с Елизабет Втора да направят пикник за Арчи там. А кралицата била много развълнувана, че отново ще види пра внучето си и ще отпразнува първия му рожден ден.

 

"Арчи обича да стои навън... Той се вълнува много, когато вижда дърветата. Той тъкмо проходи", споделя източникът.

 

Други източници на изданието споделят, че Маркъл и принцът вече искат да имат второ дете и скоро ще започнат с опитите за зачеване.

 

"Просто, първо те искат да се установят твърдо на новото място и да дават на Арчи колкото се може повече внимание", посочват запознати.

 

След като напуснаха кралското семейство, Меган и Хари отидоха да живеят в Канада, но скоро се разбра, че са се преместили в Лос Анджелис.

 

Двамата са решили да отидат там, защото майката на Меган е в града, а и там по-лесно могат да общуват с холивудски агенти, PR-и и бизнесмени.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия