Гуинет пазарува с маска и ръкавици

Призова феновете да са по-отговорни

2020-03-25 10:30:00
Гуинет пазарува с маска и ръкавици
Снимка: BGNES

Гуинет Полтроу е посетила фермерски пазар през уикенда със съпруга си Брад Фалчък.

 

Тя каза, че е взела мерки за безопасност - носила е маска на лицето си, и е сложила ръкавици на ръцете си, за да се намали разпространението на коронавируса. Но актрисата е разочарована, че някои хора не спазват заповедите на властите.

 

Тя призова последователите си в Instagram да приемат пандемията сериозно и да не ходят на претъпкани места.

 

"Брад Фалчък и аз бяхме благодарни като научихме, че нашия местен фермерски пазар беше отворен тази сутрин. Отидохме там, спазвахме много дистанция и си сложихме маски и ръкавици, когато наближихме пазара. Свалихме ги, когато бяхме почти вкъщи и нямаше други пешеходци в близост. Вчера чух истории, че имало много препълнени паркове и туристически пътеки. Въпреки че ние още се учим и не сме винаги перфектни, докато осъзнаваме кое е това временно ново нормално нещо, трябва да приемаме сериозно заповедите и да не злоупотребяваме със свободите, които все още имаме - ходене до магазини за храна и стоки от първа необходимост, каране на колело и разходки (като сме дисциплинирани и спазваме протокола). Не е време да отричаме. Трябва да приемем това сериозно", написа тя към снимка, на която е с маска и носи пазарски торби.

 

Звездата посочи, че сега е време за четене, чистене на гардеробите, готвене, разглеждане на снимки, сближаване с хората, които обичате и вършене на нещо, което винаги сте искали да свършите (писане на книга, учене как се свири на музикален инструмент, рисуване и т.н.).

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) на

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия