Адел вдъхновила събирането на Spice Girls

Ето защо!

2020-05-27 16:30:00
Адел вдъхновила събирането на Spice Girls
Снимка: БГНЕС

Мел Си разкри, че Адел е вдъхновила събирането на Spice Girls за турне през миналото лято.

 

Спортната Спайска и другите момичета от групата - Мел Би, Ема Бънтън и Гери Хорнър са се впечатлили от снимка, която Адел постна през ноември 2018 г.

 

Адел публикува снимка на себе си като дете в детската си спалня. И се видя, че спалнята е била пълна с картинки и плакати на Spice Girls.

 

"Креативната идея идва от тази наистина страхотна снимка на Адел в детската си стая. Толкова много детски стаи бяха облепени с неща на Spice Girls. Искахме да вземем това и да го възродим - да върнем всички по стадионите към тези моменти, да преживеем отново всичко това. Това порасна и се разви, но тази снимка беше семето", сподели Мел Си пред "News.com.au".

 

Адел призна, че се е разплакала, когато е гледала на живо концерт на Spice Girls в Лондон миналия юни.

 

"Последният път, в който гледах концерт на Spice Girls на "Уембли" беше преди 21 години! Тази вечер с моите най-близки, аз плаках, смях се, крещях, танцувах, върнах се в спомените си и отново се влюбих в моето 10-годишно аз. Не е тайна колко много ги обичам и колко много те ме вдъхновиха да се боря в живота си и да не поглеждам назад... Напих се с момиетата и честно казано, не мога да повярвам колко далеч стигнах", сподели тогава певицата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Adele (@adele) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия