Софи Търнър: Преди мислех, че Джо е гадняр!

Ето какво разказа тя за първата им среща

2020-03-05 12:00:00
Софи Търнър: Преди мислех, че Джо е гадняр!
Снимка: БГНЕС

Софи Търнър и Джо Джонас сключиха брак миналата година и са по-щастливи отвсякога.

 

Твърди се, че актрисата е бременна и бебето ще се роди в средата на лятото. Но сега Софи разкри, че въобще не е предполагала, че с Джо ще си допаднат и дори е мислила, че той ще се окаже голям гадняр.

 

Оказва се, че агентът на певеца е сватосал Софи и Джонас.

 

"Отидох на една среща и агентът на Джо беше в същата стая. И той ми каза: "Напомняш ми на един от моите клиенти. Обзалагам се, че вие двамата наистина ще си допаднете"", разкри актрисата от "Игра на тронове" пред априлското издание на списание "Elle".

 

По-късно през същата година Джо Джонас бил на турне в Лондон и решил да пише на Търнър и да я покани на среща. Но тъй като той бил доста известен, Софи си мислила, че Джо ще се окаже отвратителен човек и ще дойде с целия си екип на срещата.

 

"Очаквах той да се появи с охраната си и т.н. Накарах всичките ми приятели момчета да дойдат с мен, за да го видят, тъй като се притеснявах, че това може да е написано от фалшив профил и да е измама", разказва звездата.

 

Снимка: БГНЕС

 

Но музикантът пристигнал в бара и водил само един човек със себе си. Оказало се, че той нямал нищо против да пийне с компанията на Софи Търнър и въобще не се държал гадно.

 

"Той не доведе охрана. Той доведе само един свой приятел и те пиха толкова много, колкото пихме и ние с моите приятели. Спомням си, че ние двамата прекарахме само няколко минути на дансинга и после намерихме едно място в ъгъла и просто си говорихме. Говорихме си с часове и аз не бях отегчена. Не бях изкуствена. И не си говорихме празни приказки... И скоро след това станахме неразделни. Отидох на турне с него", спомня си Търнър.

 

Актрисата разкри още, че тя и приятелите ѝ не са били фенове на групата на Джо - Jonas Brothers, когато са били тийнейджъри. 

 

Джо и Софи започнаха връзката си в средата на 2016 г. и се омъжиха през май 2019 г. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия