Актьорите от One Tree Hill отново заедно!

Ето колко са се променили!

2020-02-26 12:00:00
Актьорите от One Tree Hill отново заедно!
Снимка: БГНЕС

След новината, че "Приятели" отново се завръща на екран, много хора се надяват и други техни любими сериали от началото на века да получат продължение.

 

А една обичана актриса, Хилари Бъртън, трогна феновете с емоционален пост, посветен на тийн сериала One Tree Hill, който се излъчваше между 2003 и 2012 г.

 

Хилари, която влизаше в ролята на Пейтън Сойер, публикува снимка на главните актьори от екипа и показа колко са се променили те през годините. Тя е единствената жена в компанията, на снимката липсват други две главни героини - Брук Дейвис (София Буш) и Хейли Джеймс Скот (Бетани Джой Галеоти).

 

Но Хилари е в компанията на Джеймс Лафърти, изиграл Нейтън Скот, и Чад Майкъл Мъри, изиграл Лукас Скот. На снимката са още влезлите в роля на баскетболисти Тим, Скилс, Джими и спортния журналист Маут.

 

"Много прекрасни снимки от уикенда. Но тази е наистина специална. Имаше толкова много брилиятни гости актьори през годините. Но тази тълпа луди глави са оригиналния състав от първия епизод... Ние бяхме малки деца, изпълнени с много надежда", написала е чаровницата към снимката с момчетата.

 

Хилари Бъртън е качила и снимка само с Чад Майкъл Мъри и Джеймс Лафърти, с които образуваше любовен триъгълник в сериала.

 

"Приех тази работа, когато бях на 20 години и тя ми даде някои от най-важните връзки и преживявания в живота. Не направих достатъчно снимки този уикенд и не успях да заснема всички", посочи още актрисата.

 

View this post on Instagram

A post shared by Hilarie Burton Morgan (@hilarieburton) on

 

View this post on Instagram

A post shared by Hilarie Burton Morgan (@hilarieburton) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия