Майката на Тейлър Суифт има мозъчен тумор

Ето какво разкри певицата

2020-01-22 15:00:00
Майката на Тейлър Суифт има мозъчен тумор
Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт разкри, че майка ѝ Андреа има мозъчен тумор.

 

Звездата каза, че майката преминава през много труден период, тъй като скоро била на химиотерапия за рака на гърдата и тогава лекарите открили израстъка в мозъка.

 

"Докато тя беше на лечение, те откриха мозъчен тумор. Симптомите, които изпитва човек, когато има мозъчен тумор, нямат нищо общо с тези, които майка ми е изпитвала с рака преди. Затова, това е много труден период за нас, като семейство", коментира певицата пред "Variety".

 

Тази диагноза е и причината Тейлър да съкрати турнето си "Lover", което трябваше да се състои през цялата 2020 година. Разбра се, че ще бъдат изнесени само няколко концерта в САЩ и Европа, за около месец, тъй като изпълнителката иска да бъде до майка си през повечето време.

 

"Това е причината за съкращаването на турнето. Ние не знаем какво ще се случи. Не знаем какво лечение ще изберем", посочи Суифт.

 

Звездата е признавала, че се съветва с майка си всеки път, когато трябва да вземе някакво решение и че Андреа е като пътеводна звезда за нея. 

 

Майката е била диагностицирана с рак на гърдата през 2015 година, след лечението болестта е изчезнала и Андреа е била в ремисия, но през март 2019 г. ракът пак се е върнал.

 

Звездно парти за юбилея на Тейлър Суифт

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия