Еминем рaзгневи феновете на Ариана Гранде

Пее за терористичната атака на концерта на Ариана в Манчестър

2020-01-21 13:30:00
Еминем рaзгневи феновете на Ариана Гранде
Снимка: БГНЕС

Еминем ядоса феновете на поп певицата Ариана Гранде.

 

Новата песен на рапъра "Unaccommodating" е с много провокативен текст и потребители на социалните мрежи написаха доста негативни коментари за нея.

 

В нея се споменава за терористичния акт в Манчестър на концерт на Ариана през 2017 г.  Тогава загинаха 23 души, а 139 бяха ранени.

 


Снимка: БГНЕС

 

Текстът към парчето на Еминем гласи: "Но аз обмислям да изкрещя: "Бомбите са пуснати" в играта// Все едно съм навън и чакам за концерт на Ариана Гранде".

 

В песента има и звуков ефект, който подразни феновете - такъв, който имитира звук от експлозия. Много фенове смятат, че това е неуважително към Гранде, хората, загубили живота си и тези, присъствали на концерта в Манчестър.

 


Снимка: БГНЕС

 

"Направи на всички ни услуга и спри да правиш музика, ако си мислиш, че това е забавно", "Еминем наистина ли се подиграва с бомбардировките в Манчестър в новия си албум? Той не осъзнава ли, че деца и тийнейджъри загубиха живота си тази нощ", "По-добре не обръщайте внимание на този човек. Хората изгубиха животите си и той прави музика от това и иска да печели от това", пишат потребители на Twitter.

 

От ВСС предават, че кметът на Манчестър Анди Бърнам също е разочарован от Еминем. "Това е ненужно, болезнено и дълбоко неуважително", казал той.

 

Новият албум на рапъра излезе в петък. Той носи заглавието "Music To Be Murdered By". Феновете на Еминем го защитават и споделят, че в албума се говори за психическото здраве и въоръженото насилие.

 

Други напомнят, че Еминем е помогнал да се съберат пари за пострадалите в Манчестър.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия