Коди показа Майли във ваната

Певицата релаксира сред пяната

2020-01-17 12:30:00
Коди показа Майли във ваната
Снимка: БГНЕС

Коди Симпсън зарадва феновете на Майли Сайръс. Той сподели снимка на приятелката си, която предизвика еуфория в социалните мрежи.

 

Австралийският музикант постна в Instagram Stories кадър, на който се вижда как Майли се излежава гола във ваната и се усмихва.

 

Явно връзката на двамата става все по-сериозна, тъй като те не се притесняват да качват много снимки в интернет. А и Коди сподели, че е влюбен в певицата само няколко седмици след като те започнаха да излизат. Потребителите на социалните мрежи смятат, че Симпсън и Сайръс изглеждат по-щастливи отвсякога.

 

Двамата са заедно от октомври. Тогава в Instagram се появи клипче, на което се вижда как звездата на "Дисни" и австралиецът са в ресторант в Ел Ей и хапват суши.

 

По това време източник на "E!News" каза, че Майли и Коди били забелязани да се целуват. Хората в заведението обаче веднага разпознали звездите и Сайръс и актьорът побързали да си тръгнат. Още през същия месец те си направиха подобни татуировки, а се смята, че вече и живеят заедно.


 
Изпълнителката и Коди се запознали на парти през 2014 г. и станали доста близки приятели, често излизали заедно по купони.

 

Снимка: Instagram Stories

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия