Хари зарязал близките си приятели, откакто станал баща

Те дори нямали номера му

2020-01-20 13:30:00
Хари зарязал близките си приятели, откакто станал баща
Снимка: БГНЕС

Източници на "People" казват, че принц Хари е зарязал много от близките си приятели, когато Меган Маркъл е била бременна със сина им Арчи.

 

Това се случило към 6-ия месец от бременността на Меган.

 

"Повечето от приятелите му дори вече нямат неговия телефонен номер. Те напълно разбират, че мъжете често се отдалечават от приятелите си, след като се оженят, но все още те негодуват, тъй като са били близки с него много дълго време", посочват източниците на изданието.

 

Смята се, че Хари се е променил, откакто е станал баща. Дълго време той беше много зает с кралските си задължения и с бащинството, затова нямал толкова време за приятелите си.

 

"Арчи е силно бебе и може да се каже, че е много умно. То успява да сяда, без да му помагат и почти пълзи. Не може да говори още, но опитва", казаха запознати през месец ноември пред "Us Weekly".

 

Снимка: БГНЕС

 

Арчи дори много се вълнувал, когато баща му влиза в стаята. Тогава момченцето протягало ръце и искало баща му да го вдигне.

 

Скоро Хари и Маркъл обявиха, че се оттеглят от кралското семейство и ще живеят както във Великобритания, така и в Канада.

 

Меган-самотна, Хари - от Супермен до Жокера

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия