Чанинг и Джеси Джей се събраха?

Били забелязани на пазар

2020-01-16 10:30:00
Чанинг и Джеси Джей се събраха?
Снимка: БГНЕС

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей може да са се събрали. Те обявиха, че се разделят преди около месец, но изглежда все още прекарват време един с друг.

 

Звездите са били забелязани да пазаруват мебели заедно през уикенда в Лос Анджелис, Калифорния.

 

"И двамата бяха облечени в анцузи и не опитваха да не привличат внимание. Нямаше публични демонстрации на любов, но и двамата бяха в добро настроение и даваха мнението си един на друг за различни продукти", коментират източници на "E! News".

 

Двамата бяха заедно малко повече от година, но през декември 2019 г. обявиха, че са се разделили. Смята се, че причината е била в натоварените им графици и факта, че не могат да прекарват много време заедно и водят връзка от разстояние.

 

Скоро се разбра, че Чанинг се е присъединил към елитното приложение за запознанства Raya. Така той се надявал да намери любов през новата 2020 г.


 
"Той е в Raya от няколко седмици. Той много иска да се среща с някого и не се срамува от това. Иска да се забавлява отново и не го интересува дали ще се запознае с някого онлайн, дали приятел ще го уреди с някого или ще срещне някого случайно по улицата. Приятел му предложи да използва Raya и Чанинг смяташе, че няма какво да губи като се присъедини", коментирал близък на актьора, предават от "Female First".

 

Снимка: БГНЕС

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия