Селена мисли любовта между звездите за фалшива

Ето какво сподели тя

2020-01-15 10:30:00
Селена мисли любовта между звездите за фалшива
Снимка: БГНЕС

Селена Гомес каза, че връзките между знаменитости често са за "шоуто" и публиката и затова не се получават. Според нея, е по-лесно да си намериш гадже, което е известно, ако ти също си популярен, тъй като ще имате подобни проблеми, но това не прави връзките успешни.

 

"Ако трябва да съм честна, това е голямо клише, всеки излиза със всеки. Сякаш известните са си в собственото балонче и така е безопасно, нали? Искаш някой, който да разбере през какво преминаваш... Но проблемът е, независимо дали си го признаваш, че така ти все едно си във връзка заради другите хора, а не заради себе си. Има един момент, в който си казваш: "О, ние трябва да направим така, че да се разбере, че сме заедно". В нашия свят, трябва да решиш дали го правиш заради себе си, или заради шоуто", коментира звездата пред "Apple Music's Beats".

 

27-годишната изпълнителка имаше 8-годишна връзка с певеца Джъстин Бийбър, но за този период те се събираха и разделяха няколко пъти. През 2017 г. Гомес имаше кратка връзка с рапъра The Weeknd.

 

Една от новите песни на Селена, "Lose You To Love Me", е посветена именно на Бийбър. Той много бързо продължи напред с новата си любима Хейли Болдуин.

 

Джъстин и Селена скъсаха през март 2018 г., а през юли същата година певецът вече беше сгоден за Хейли. Двамата се омъжиха през септември 2018 г.

 

Снимка: БГНЕС

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия