Лиам Хемсуърт с ново гадже - манекенка

Запознал я с родителите си

2019-12-17 10:30:00
Лиам Хемсуърт с ново гадже - манекенка
Снимка: Reuters

Лиам Хемсуърт бил забелязан с ново гадже през уикенда, а явно ще се окаже, че това не е само флирт, а сериозна връзка. Твърди се, че актьорът от "Hunger Games" запознал новата си приятелка със семейството си.

 

Тя носи името Габриела и е модел в Сидни, Австралия. Лиам запознал Габриела с майка си Леони и баща си Крейг. Те били в Байрън Бей, а дори има снимки, на които се вижда как Габриела и Леони се ръкуват. Снимките са публикувани в "Daily Mail".

 

През октомври се появиха слухове, че Хемсуърт е започнал връзка с актрисата Мадисън Браун, но явно вече я е заменил с 21-годишната моделка.

 

Не е известно как Габриела и Лиам са се запознали.

 

Австралийският актьор имаше близо 10-годишна връзка с певицата Майли Сайръс, но двамата се разделиха през август - 8 месеца след като тайно сключиха брак.

 

"Лиам и Майли са се договорили да се разделят. Развивайки се и променяйки се като партньори и индивиди, двамата са решили, че това е най-доброто, докато са фокусирани върху себе си и кариерата си. Те остават всеотдайни родители на всички животни, които имат, въпреки раздялава. Моля, уважавайте тяхното лично пространство", казва говорителят на певицата пред "People" тогава.

 

Изпълнителката имаше няколко гаджета след раздялата. Още през август тя започнавръзка с Кейтлин Картър, а сега е с австралийския певец Коди Симпсън.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия