Защо Карди Би прости изневярата?

Изповед от рапърката

2019-12-17 15:00:00
Защо Карди Би прости изневярата?
Снимка: Reuters

Карди Би проговори за изневярата на съпруга си Офсет. Певицата призна, че хората в социалните мрежи са били разочаровани, когато Карди е решила да не прекратява брака с рапъра, когато той ѝ изневери миналата година.

 

Двамата имат 16-месечна дъщеря - Кълчър.

 

"Когато аз и моят съпруг имахме проблеми, когато той изневери - аз реших да остана с него и да поработя над нещата с него, но много хора ми бяха ядосани, много жени се разочароваха от мен. Но това е истинският живот. Ако обичаш някого и престанеш да бъдеш с него, ти си депресиран и в социалните мрежи ти казват да не говориш с този човек, защото той е изневерил. Но ти не си щастлив вътрешно, докато не проведеш разговор с него. После, ако се събереш с него, те питат как може да направиш това. Казват: "Ти ни предаде всички". Хората, които са в дълги бракове, които казват "докато смъртта ни раздели", нямат предвид дребни неща и спорове, като да оставиш хладилникът отворен, а всякакви проблеми", коментира рапърката пред списание "Vogue". 

 

Снимка: Reuters

 

Карди Би смята, че всички двойки имат проблеми и няма перфектна връзка. Тя е решила да даде втори шанс на съпруга си и сега двамата се разбират повече.

 

"Аз вярвам в прошката. Молих се за нея. Със съпруга ми се молихме за нея. Свещенници идваха при нас", каза звездата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия