Джъстин Тимбърлейк - хванат в изневяра?

Държи се за ръка с актриса

2019-11-25 12:00:00
Джъстин Тимбърлейк - хванат в изневяра?
Снимка: Reuters

Джъстин Тимбърлейк е бил забелязан да държи за ръка актрисата Алиша Уейнрайт, пишат от "The Sun", като дори са публикували папарашки снимки. Това се случило в Ню Орлийнс.

 

Джъстин и Алиша снимат филм в щата, но когато били заловени да се държат за ръка и да флиртуват, не били на снимачната площадка, смятат източници.

 

Алиша Уейнрайт

Снимка: Reuters

 

От папарашко видео се забелязва, че Уейнрайт е поставила ръцете си на коляното на певеца. А на едната снимка се вижда как Алиша и Тимбърлейк са се хванали за ръце на тераса и пият.

 

"Те се усмихваха и се смееха. По едно време Джъстин взе ръката на Алиша и я постави на коляното си. Тогава тя започна нежно да гали крака му. После той я хвана за ръка", казват източници на изданието. Тогава изпълнителят не носил брачната си халка.

 

Феновете в социалната мрежа Twitter са убедени, че Джъстин Тимбърлейк изневерява на жена си - Джесика Бийл. Източници на "People" обаче казват, че няма нищо между Джъстин и Алиша.

 

"На терасата имаше и други хора и определено нищо не се случваше. Джъстин снима филм там, с Алиша участват във филма заедно и просто прекарваха време заедно. Това видео може да изглежда като нещо сериозно, но реално това не беше нищо", посочват те.

 

Певецът все още не е коментирал слуховете за изневяра. Той и Джесика са женени от 2012 г.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия