Емилия Кларк се карала за голите сцени в "Игра на тронове"

Ето какво разказа тя

2019-11-20 16:30:00
Емилия Кларк се карала за голите сцени в
Снимка: Reuters

Емилия Кларк каза, че е била принуждавана да снима някои голи сцени за "Игра на тронове". Там 33-годишната актриса влизаше в ролята на Денерис Таргериен.

 

Тя се е карала с екипа, защото е искала да бъде покрита поне с чаршаф за някои сцени, но ѝ казали, че феновете ще са разочаровани, ако тя не се съблече.

 

"Сега нещата са много, много различни, аз съм много по-предпазлива и знам кое ми е комфортно и кое нямам проблем да направя. Преди съм имала много спорове на снимачната площадка. Казвала съм: "Не, чаршафите остават", а те отвръщаха: "Не искаш да разочароваш феновете на "Игра на тронове"". И аз се ядосвах", разказа тя в  "Armchair Expert".

 

Снимка: Reuters

 

Но звездата е съгласна, че е трябвало да има някои голи сцени в първите епизоди на сериала, тъй като така тя е показана като жертва на брат си Визерис Таргариен и феновете могат да проявят съчувствие към нея.

 

Това била една от първите по-сериозни роли за Емилия, тогава тя тъкмо била завършила театрален колеж.

 

"Казах си - приеми това като професия. Ако е в сценария, значи това е нужно", обясни актрисата.

 

Звездата каза, че ѝ е било некомфортно да бъде гола на такава голяма снимачна площадка, пред много хора. Плакала е в тоалетните, но после се е връщала и си е вършила работата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия