4Magic в боулинг залата за ново видео

Момичетата с интересен нов клип

2019-11-07 15:00:00
4Magic в боулинг залата за ново видео
Снимка: Virginia Records

Излезе новият клип на момичешката тийн банда 4Magic.

 

Четири цветни момичета, всяко от тях с различна магия в себе си, достатъчна, за да създаде приятно объркване навсякъде, където се появят – дори в обикновена боулинг зала. Такава е случката във "Вселена"видеото към едноименния нов сингъл на 4Magic. Това е пореден хитов проект на момичешката банда, която спечели последния сезон на X Factor.

 

Песента е създадена от самите 4Magic и международен екип  от автори по време на Sofia Songwriting Camp. Момичетата написват и българския текст. Сингълът ще се бори за челните позиции в родните и чуждестранните класации в две версии – българска и английска, като втората предстои да излезе до края на годината, съобщават от Virginia Records.

 

"Още, докато създавахме "Вселена" си представяхме клип с много цветове.  Снимките на видеото бяха приключение, защото за първи път работихме цяла нощ без сън и почивка. Въпреки това, дори за миг, не усетихме умора. Страхотен адреналин. Още повече, че боулингът е сред любимите ни занимания, което направи снимачния процес още по-приятен", споделят Елия, Валя, Елеонора и Никол.

 

Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Баш, а зад камерата е Андрей Андреев.

 

Снимка: Virginia Records

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия