Нападнаха Шей Мичъл, била лоша майка

Ето каква е причината

2019-11-01 13:30:00
Нападнаха Шей Мичъл, била лоша майка
Снимка: Reuters

Потребители на социалните мрежи нападнаха Шей Мичъл, като посочиха, че тя не е добра майка. Звездата от "Малки сладки лъжкини" присъства на рождения ден на рапъра Дрейк миналата седмица. Там имаше много звездни гости - Риана, Адел, Скепта и др.

 

Шей също беше сред знаменитостите, които уважиха личния празник на певеца, но тя беше залята с негативни и гневни коментари за това свое решение. А причината е, че актрисата роди първото си дете само няколко дни преди въпросното парти.

 

Дрейк навърши 33 години на 24 октомври, а Мичъл роди момиченце на 20 октомври.

 

"Чакай, ти буквално току-що роди дъщеря и си по-ангажирана с това да купонясваш с Дрейк?", "Ти ходи на парти 3 дни след раждането ѝ... никакво уважение", "Отвратително, да оставиш новороденото си бебе само няколко дни след раждането", пишат разгневените последователи на звездата.

 

Шей обаче явно не е приела зле тези упреци. Актрисата дори се пошегува. "Не следя коментарите, които получавам толкова често в последно време. Но явно някои хора са наистина разстроени, че отидох на парти и оставих бебето 3 дни след раждането.  Не бяха 3 дни и тя беше с моето куче", написа Мичъл, но после изтри този пост.

 

Стана ясно, че се е шегувала, че бебето е стояло с кучето.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия