Кога пораснаха? 4Magic - с нова визия и нова песен

Клипът излиза другия месец

2019-10-31 15:00:00
Кога пораснаха? 4Magic - с нова визия и нова песен
Снимка: Virginia Records

4Magic се завръщат с пореден хит. Момичетата от бандата пуснаха нова песен, която носи името "Вселена". В клипа те вече изглеждат като истински дами - много пораснали и променени са, в сравнение с времето, когато участваха в музикалното предаване X-factor. Но видеото ще излезе официално през ноември.

 


Те спечелиха последния сезон на X Factor и дебютираха с гръм и трясък в музикалния бизнес, след като пилотната им песен "Together (Вечерай, Радо)" престоя 26 последователни седмици на №1 в официалната еърплей класация на България. Сингълът се превърна и в най-излъчваната песен в ефира за изминалата 2018 г.

 

Последва вторият сингъл на групата, озаглавен "Колко ми липсваш", който оглавяваше класацията в продължение на 8 последователни седмици. Междувременно, момичетата спечелиха наградата на БГ радио за "БГ Дебют", бяха номинирани за годишните награди на сп. "Grazia" "Жена на годината" в категория "Музика" и записаха в биографията си десетки концерти навсякъде из България.

 

Така изглежда до момента музикалният път на най-успешната момичешка банда у нас – 4Magic, а новият им сингъл "Вселена" има всички шансове да затвърди статуса на групата сред най-перспективните млади артисти на родната ни поп сцена, посочват от Virginia Records.

 

"Вселена" е създадена по време на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp, в който 4Magic вземат участие през май тази година. Само за няколко часа в едно от приспособените мобилни студия в планината - Никол, Елия, Валентина и Елеонора написват песента заедно с шведски екип от композитори. Резултатът е завладяващо и позитивно парче с танцувален характер и силна вокална линия.

 

"Вдъхновението за песента дойде от една мелодия, която шведската изпълнителка и автор Елън Берг започна да импровизира на китара. Тази мелодия допадна на всички, които бяхме в студиото и само за няколко часа темата се превърна в завършена песен. Няколко дни по-късно, докато пътувахме за наше участие, четирите написахме текста към песента в колата", споделят момичетата от групата.

 

Песента тръгва първо в радио ефира и дигиталните аудио стрийминг платформи, а премиерата на видеото е през ноември.Сингълът ще бъде наличен за стрийминг във всички дигитални платформи – A1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и др.

 

Снимка: Virginia Records

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия