Нина Добрев: Раздухаха историята с враждата с Пол Уесли

Ето какво обясни актрисата

2019-10-15 16:30:00
Нина Добрев: Раздухаха историята с враждата с Пол Уесли
Снимка: Reuters

През лятото Нина Добрев призна, че тя и Пол Уесли не се разбирали в началото на снимките на сериала "Дневниците на вампира", в който двамата играеха влюбена двойка. Пол също потвърдили, че тогава двамата се мразили.

 

Но сега актрисата от български произход каза, че тази вражда е траела много кратко време.

 

"Тази история беше раздухана прекалено много, до голяма степен. Не се разбирахме за много кратък период от време. Като всички хора. Ако кажете, че вие, и родителите ви, и роднините ви, сте се обичали безусловно от момента, в който сте били родени, до деня, в който настъпи смъртта ви, вие ще сте лъжци", обясни Нина в "Chicks in the Office".

 

Звездата посочи, че двамата с Пол се карали, защото прекарвали всеки миг заедно и така личното им пространство се нарушавало.

 

"Прекарваш всеки един момент заедно с този човек, дори повече време с него, отколкото прекарваш със семейството си, защото си на снимачната площадка от 5 ч. сутринта до полунощ. Така се виждате с грим, без грим, в добрите дни, в лошите дни, когато сте гладни, когато сте жадни, когато сте уморени. Затова има промени в настроенията. Ние просто не се ценихме един друг, както го правим сега", обясни тя.

 

Сега двамата са най-добри приятели.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия