Жени Джаферович се щракна с Анджелина Джоли

Казва, че актрисата е много любезна

2019-10-14 10:30:00
Жени Джаферович се щракна с Анджелина Джоли
Снимка: Instagram

Евгения Джаферович е успяла да види на живо актрисата Анджелина Джоли. Съпругата на бившия футболист Ваня Джаферович е публикувала снимка със звездата в Instagram.

 

От кадрите в социалната мрежа става ясно, че Евгения е била на премиерата на филма "Господарка на злото 2" (Maleficent 2) в киносалон в Лондон и там е успяла да се срещне с Джоли.

 

"Не ме питайте как успях да направя тази снимка... дори и аз не разбрах как стана. Ще пробвам да ви го разкажа, когато ми слегне цялата информация. Сега съм просто щастлива и доволна! И да! Много е красива, мила и любезна!", написала е тя в мрежата.

 

Жени е качила и снимка, на която позира в киното и е с ослепителна дантелена рокля. "Най-красива се чувствах на премиерата на Maleficent 2 (след Анджелина Джоли, разбира се). Толкова добре седи червеното червило на черна дантела", коментира тя.

 

Съпругата на Ваня Джаферович дори е успяла да облече костюма на господарката от филма. "Приказката ме докара тук, където мечтите стават реалност! Страхотно изживяване! Невероятен филм!", обобщава Евгения.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия