Лиам разбрал за раздялата си с Майли от медиите

Ето какво твърдят източници

2019-09-18 15:00:00
Лиам разбрал за раздялата си с Майли от медиите
Снимка: Reuters

Майли Сайръс скъсала с Лиам Хемсуърт чрез социалните медии. На 10 август говорителят на Майли обяви, че двамата с Лиам са решили да се разделят след 10-годишна връзка. 

 

"Лиам и Майли са се договорили да се разделят. Развивайки се и променяйки се като партньори и индивиди, двамата са решили, че това е най-доброто, докато са фокусирани върху себе си и кариерата си. Те остават всеотдайни родители на всички животни, които имат, въпреки раздялава. Моля, уважавайте тяхното лично пространство”, обяви говорителят тогава.

 

Оказва се, че актьорът е бил в Австралия и въобще не е подозирал, че ще бъде направено такова изявление. Той бил изненадан от снимките, които се появиха тогава - на които певицата целува Кейтлин Картър.

 

Източник на "Page Six" заявил, че Хемсуърт не е бил чак толкова шокиран от раздялата, но му се струвало странно, че научава за това от социалните медии.

 

Не се знае защо Сайръс е решила да обяви, че се разделя със съпруга си публично, преди дори да говори лично със самия него. В края на август Лиам подаде документи за развод.

 

Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт се разделиха

 

Лиам подаде документите за развод с Майли

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия