Вдовицата на Честър Бенингтън се сгоди

Талинда ще се омъжи отново

2019-09-09 10:30:00
Вдовицата на Честър Бенингтън се сгоди
Снимка: Reuters

Вдовицата на Честър Бенингтън, Талинда Бенингтън, се е сгодила. Тя направи това разкритие в социалната мрежа Instagram, като обяви, че отново се е влюбила и планира да се омъжи.

 

"Много съм щастлива да обявя, че съм сгодена за моя ангел на земята - Майкъл Ф. Тук съм, за да ви кажа, че можете да намерите любовта отново след трагедия. Че смъртта на сродната ви душа не означава смърт на вас. Моето семейство, моите приятели и братята ми от Linkin Park го приветстваха в семейството с отворени обятия. Ще продължа да почитам Честър и ще продължа с мисията на живота си - да направя така, че неговата смърт да не е напразна. За всички, които са оцелели след самоубийство на близък - вие можете отново да сте щастливи. Може да имате място в сърцето си за скръб, радост, щастие, тъга, любов. Благодаря ви за продължаващата ви подкрепа и любов", написа Талинда.

 

Вокалистът на Linkin Park се самоуби на 20 юли 2017 г. Той и Талинда имат 3 деца - 13-годишният Тайлър и 8-годишните близнаци Лили и Лайла. Честър има и още 3 деца от предишен брак и връзка. Честър и Талинда сключиха брак през 2005 г.

 

От "TMZ" твърдят, че Майкъл е пожарникар и се разбира много добре с децата на годеницата си.

 

Майк Шинода от Linkin Park написа: "Вече честитих и на двама ви лично, но поздравления отново! Пращам ви нашата любов и подкрепа".

 

Снимка: Reuters

 

Текст на Linkin Park спаси самоубиец

 

В цял свят почетоха 2 години от смъртта на Честър Бенингтън

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия