Майли: Не съм изневерявала на Лиам!

"Може да кажете, че съм туъркинг танцьорка, тревоманка, цапната в устата, но не съм лъжкиня", казва Майли

2019-08-23 16:30:00
Майли: Не съм изневерявала на Лиам!
Снимка: Reuters

Майли Сайръс категорично отрече слуховете, че е изневерявала на Лиам Хемсуърт. Двамата бяха заедно около 10 години, но в началото на този месец се разбра, че са решили да се разделят и Лиам дори вече е подал документи за развод. Певицата използва социалните мрежи, за да изясни ситуацията.

 

"Мога да приема, че животът, който съм си избрала, изисква да съм открита и отворена към феновете си, които обичам, и към публиката, през 100% от времето. Това, което не мога да приема, е да казват, че лъжа, за да прикрия престъпление, което не съм извършила. Нямам какво да крия... Нямам тайни, които да разкрия. Учила съм се от всяка ситуация в живота ми. Не съм перфектна, а и не искам да бъда - това е скучно. Пораснах пред очите ви, но най-важното е, че пораснах... Мога да призная много неща, но отказвам да призная, че бракът ми е приключил заради изневяра. Аз и Лиам бяхме заедно 10 години. Казвала съм го и преди, и остава вярно - "Обичам Лиам и винаги ще го обичам", написа звездата на "Дисни" в Twitter.

 

Майли призна, че е изневерявала в предишните си връзки, когато е била по-млада, че е злоупотребявала с наркотици, че провокативният танц туъркинг е станал световноизвестен, благодарение на нейно изпълнение.

 

"Проваляла съм се и съм изневерявала във връзките, когато бях млада. Вероятно в интернет има повече голи снимки на мен, отколкото на всяка друга жена на света", обясни актрисата от "Последната песен". "Може да кажете, че съм туъркинг танцьорка, тревоманка, цапната в устата, но не съм лъжкиня", пише Майли.

 

 Хемсуърт е написал в документите за развод, че двамата със Сайръс имат "непримирими различия".

 

Снимка: Reuters

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия