Камила Кабело се ядоса на коментари за тялото ѝ

"Целулитът е нормален", казва звездата

2019-08-15 10:30:00
Камила Кабело се ядоса на коментари за тялото ѝ
Снимка: Reuters

Камила Кабело се ядоса на интернет потребителите, които критикуват фигурата ѝ, но уточни, че не се притеснява от външния си вид. Тя окуражи младите момичета и последователите ѝ в социалните мрежи да приемат тялото си такова, каквото е.

 

Певицата каза, че е търсила снимка, която да постне в Instagram, за да отбележи 2 години откакто е излязла най-известната ѝ песен - "Havana". Докато търсила подходящ фотос, Камила попаднала на много негативни коментари по отношение на нейното тяло.

 

"Честно казано, първоначално се почувствах супер несигурна в себе си само като си представих как изглеждат тези снимки. Целулитът ми! О, не! Не съм си глътнала корема! Но след това си казах - разбира се, че има лоши снимки, от лош ъгъл, моето тяло не е направено от камък, не е цялото в мускули. Но най-тъжното е, че младите момичета растат в свят, в който снимките се преправят, те търсят перфектното, което не е реално", написа звездата в Instagram Stories.

 

Тя заяви, че сестра ѝ е още малка и постоянно гледа преправени снимки в социалните мрежи, което замъглява представите ѝ.

 

"Пиша това за момичета, като малката ми сестра, които растат със социалните мрежи. Постоянно виждат снимки, преправени с Photoshop, обработени, и си мислят, че това е реалност. Свикваме да виждаме обработени тела, обработена кожа, и всички си мислят, че това е нормално. Не е. Фалшиво е. А фалшивото става новото истинско. Имаме напълно нереалистична представа за телата на жените. Момичета, целулитът е нормален. Тлъстините са нормални. Това е красиво и естествено", обясни Камила.

 

Снимка: Reuters

 

Шон и Камила на концерт на Blink-182

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия