Михаела Филева на палатка в Грузия

Ето какво сподели звездата

2019-08-05 16:30:00
Михаела Филева на палатка в Грузия
Снимка: Instagram

И това лято ще е вълнуващо и изпълнено с приключения за хитовата певица Михаела Филева. Красавицата е на ваканция в Грузия и спи на палатка, разбира се от нейни публикации в Instagram. Любимото ѝ куче също е с нея.

 

Михаела качи снимка на домашния си любимец и написа: "В приключенията и пътешествията, Айра е най-верният ми приятел. Доста се губим, заради липсата на Интернет и възможността за online навигация, само ако можеше Айра да помага и с посоката. За сега се задоволяваме със замисления ѝ поглед, който вие не виждате, но ще приемете на доверие".

 

Звездата постна и селфи от палатката си и отбеляза, че се чувства страхотно в Грузия: "Един брой палатка за фон, един брой щастливо момиче спало в гората на преден план! Грузия е сууууупер!".

 

Миналото лято изпълнителката на "Едно наум" обикаляше Балканите с палатка.

 

"Кога за последно направихте нещо за първи път в живота си? .. Ами аз обиколих Балканите с палатка, стигайки чак до Виена за концерт на Ed Sheeran... Карахме цяла нощ, минавайки през Сърбия и Македония и в 5:30 стигнахме до Призрен, Косово", сподели тогава тя.

 

View this post on Instagram

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия