Прекалено горещо, за да ми пука: Нов тренд за снимки

Ето коя е новата хитова поза в Instagram

2019-07-26 13:30:00
Прекалено горещо, за да ми пука: Нов тренд за снимки
Снимка: Pexels

Мързеливата поза е най-новият тренд за снимки в Instagram, показват знаменитостите. Времето в Европа и САЩ е все по-горещо и повечето звезди релаксират на плажа или край басейна. Явно така се е родила идеята за новата поза, която е наречена "прекалено горещо, за да ми пука".

 

Много е лесно да се щракнете в тази позиция. Просто трябва да се излегнете на шезлонг, на хавлия на плажа, на хамак, на брега на морето, на скалиста местност и да поставите едната или двете ръце зад главата.

 

Поза Слънчоглед за летни снимки

Повечето от звездите, публикували подобни снимки, не гледат в камерата, а настрани. Но това не е задължително, може да гледате към обектива. Трябва да изглеждате така, сякаш релаксирате с пълна сила и се наслаждавате на горещото време.

 

Някои от знаменитостите, които вече се снимаха в тази поза са моделът София Ричи, певицата Никол Шерцингер, друг модел - Алесандра Амброзио, индийската актриса Приянка Чопра.

 

София Ричи се снима легнала на брега и дори е без горнище, а феновете бяха очаровани от този кадър. Приянка Чопра пък леко е ъпгрейднала тренда - тя е легнала по корем, но едната ѝ ръка отново е зад главата, а с другата - придържа коктейл. Шерцингер релаксира, като се излежава върху скали в Италия, а Алесандра Амброзио лежи на дюшек, покрила се е с шапка, а до нея има плодове.

 

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

 

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

 

View this post on Instagram

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

 

View this post on Instagram

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия