Натали Имбрулия забременя чрез инвитро

Певицата ражда през есента

2019-07-26 12:00:00
Натали Имбрулия забременя чрез инвитро
Снимка: Reuters

Натали Имбрулия ще стане майка за първи път. Певицата разкри, че ще роди през есента. Тя е забременяла чрез донор на сперма.

 

"Очаквам първото си дете през тази есен. За тези от вас, които ме познават, знаете, че това е нещо, което съм искала от много дълго време насам и съм благословена, че това стана възможно с помощта на инвитро процедура и донор на сперма - няма да казвам нищо друго относно това публично. Толкова съм развълнувана за това ново приключение. Нов албум и ще ставам майка!", написа тя на своя снимка в Instagram.

 

Стана ясно, че изпълнителката на хита "Torn" е подписала договор с музикална компания и има много нови песни, които е писала през последната година и половина. 

 

44-годишната звезда в момента е необвързана.

 

Тя беше омъжена за музиканта Даниел Джонс от 2003 г. до 2008 г., а преди това имаше връзка с актьора от "Приятели" - Дейвид Шуимър.

 

"Аз се фокусирах над кариерата още на крехка възраст и исках да завладея света, но сега аз просто искам да съм щастлива", коментира Натали през 2015 г. Тогава тя призна, че иска деца, но около нея няма много мъже.

 

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия