Кръстиха сина на принц Хари и Меган Маркъл

Церемонията се състоя в събота

2019-07-08 13:30:00
Кръстиха сина на принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Reuters

Бебето на принц Хари и Меган Маркъл беше кръстено в събота. Влюбените обявиха това чрез официална публикация в Instagram. Ето какво гласи съобщението:

 

"Тази сутрин синът на херцога и херцогинята на Съсекс, Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, беше кръстен в тесен кръг в частния параклис в замъка Уиндзор на служба, изнесена от архиепископа на Кентърбъри, Джъстин Уелби. Херцогът и херцогинята на Съсекс са много щастливи да споделят радостта от този ден с членове на обществото, които ги подкрепяха, още от раждането на техния син".

 

Бебето е било облечено в ръчно направена рокля, която е копие на оригиналната рокля, с която са били кръщавани кралски наследници. Оригиналът е бил използван за първи път през 1841 г. Роклята, с която е бил облечен Арчи, е използвана в последните 11 години.

 

Меган и Хари споделиха две снимки от събитието. На едната се е събрало кралското семейство - принц Хари и Меган с Арчи, дядото и бабата на бебето (от бащина страна) - принц Чарлз и Камила, чичото и лелята - принц Уилям и Кейт Мидълтън, майката на Меган Маркъл - Дория Рагланд, както и сестрите на принцеса Даяна - Лейди Сара Маккоркодейл и баронеса Джейн Фелоуес.

 

Другата снимка пък е на Меган и Хари, които са прегърнали сина си.

 

Принц Хари желае да запази в тайна кои са били кръстниците на бебето, пишат от "The Sun".

 

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия