Тийн комедията Зубрачките превзема кината

Филмът се превърна в истински хит в САЩ

2019-06-05 15:00:00
Тийн комедията Зубрачките превзема кината
Снимка: Pexels

От 7 юни по кината тръгва американски филм, посветен на тийнейджърския живот. Той носи името "Зубрачките" и режисьорския дебют на Оливия Уайлд, която стана известна с участието си в сериала "Д-р Хаус".

 

"Химнът на едно поколение", "Революционна тийн комедия", "Зубрачките се натрисат на купона и обират всички шестици", "Определящ за цяло едно поколение и веднага се превръща в класика" са само част от описанията, които критиците в САЩ използват за новия филм. Някои го определят и като една от най-смешните ленти за тази година.

 

Положителните коментари на публиката също не закъсняват и "Зубрачките" получиха рейтинг от 97% в популярния сайт Rotten Tomatoes, както и оценки 7.5/10 от IMDB и B+ от CinemaScore.

 

А ето и каква история ще проследят зрителите на екрана:

 

Ден преди завършването на гимназията двете най-праволинейни "зубрачки" на випуска осъзнават, че имат сериозни пропуски по предмета "извънкласно забавление". Най-добрите приятелки Ейми (Кейтлин Денвър) и Моли (Бийни Фелдстайн) са посветили четирите години в училище на яко учене и никакви купони с едничката цел да влязат в мечтаните елитни университети.

 

Планът им успява. Но, представете си, какво е учудването им, когато разбират, че съучениците им, отдали се на свалки и партита, също ще посещават най-престижните университети от есента. Или директно ще заминат за Силициевата долина. За да си докажат, че са не по-малко забавни от другите, сега Ейми и Моли ще се опитат да вместят четири години яко купонясване в една-единствена нощ.

 

Автор: Ивета Иванова

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия