MTV Dance върти хитове на Михаела Маринова и Ева Пармакова

Голям успех за младите изпълнителки

2019-06-05 10:30:00
MTV Dance върти хитове на Михаела Маринова и Ева Пармакова
Снимка: Коко Кръстев

Любимките на тийнейджърите Михаела Маринова и Ева Пармакова пробиха в MTV, съобщиха от Virginia Records. Хитове на младите изпълнителки се въртят по музикалния канал.

 

MTV Dance е институция за съвременни хитове. Както цялата музикална индустрия, така и MTV вече се оглеждат за стойностни нови артисти и музикални проекти не само в англоезичния свят. Вниманието им привличат последните сингли на Михаела Маринова и Ева Пармакова – “Tiempo” и “Tell Me Right”. В резултат на това от няколко дни българските видеа са на активна ротация в плейлистите на канала, съобщават от лейбъла.

 

Снимка: Пламен Гаврилов

 

"Всеки ден правим стъпки по посока популяризиране на българската музика и българските артисти извън границите на страната ни. Не е лесно, защото предизвикателството да създаваме проекти и на български, и на английски, с потенциал да са успешни и у нас, и по света, е доста голямо. Въпреки това няма да се откажа от мечтата да станем активна част от световния музикален бизнес и ще работя с целия си екип, за да я сбъдна.“, коментира управляващият директор на Virginia Records - Саня Армутлиева.

 

Снимка: Коко Кръстев

 

Михаела Маринова с нова песен

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия