Анистън: С Анджелина сме си говорили само веднъж

Ето какво сподели звездата

2019-05-23 12:00:00
Анистън: С Анджелина сме си говорили само веднъж
Снимка: Reuters

Дженифър Анистън твърди, че с двете с Анджелина са си говорили само веднъж - когато се запознали. Това се случило през 2004 г., на паркинг, малко преди да започнат снимките на "Мистър и мисис Смит". Брад Пит и Анджелина се влюбиха и станаха двойка именно по време на заснемането на този филм.

 

През 2004 г. Дженифър се е занимавала с работата си по последния сезон на сериала "Приятели". Тогава вече между нея и Брад е имало напрежение и бракът им е куцал, още преди той да срещне Джоли. Актьорът дори не одобрявал това, че Анистън е приела да участва в последния сезон на "Приятели". Пит не дошъл на прощалното парти за края на комедийния сериал, а повечето от звездите били със семействата си.

 

Когато попитали Джен къде е нейният съпруг, тя отговорила, че той е зает със снимки на "Мистър и мисис Смит".

 

Анистън каза пред "Vanity Fair", че единственият път, в който е срещала Джоли е било на паркинг, близо до снимачната площадка на "Приятели". Това било дни преди да започне романсът между Брад и Анджелина.

 

Дженифър казала на Джоли: "Брад е толкова развълнуван, че ще работи с теб. Надявам се да си прекарате добре". Звездата от "Приятели" обясни пред изданието, че малко след като Пит е срещнал Анджелина, той вече е станал по-отдалечен и студен.

 

Снимка: Reuters


Дженифър Анистън няма време за гаджета

 

Брад Пит на 50-ия юбилей на Дженифър Анистън

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия