Лео ди Каприо за славата и приятелството с Брад Пит

Вижте какво заяви актьорът

2019-05-27 10:30:00
Лео ди Каприо за славата и приятелството с Брад Пит
Снимка: Reuters

Леонардо ди Каприо е един от най-известните актьори в Холивуд, но казва, че мнението му за славата не се е променило много от началото на кариерата му до момента. Той посочва, че знае, че няма да е вечно в светлината на прожекторите.

 

"Моето мнение е същото, каквото беше, когато започнах кариерата си. Даден ни е един шанс, не искаме да омаловажим тази възможност, затова се опитваме да даваме най-доброто от себе си, да направим нещата по най-добрия начин, по който можем. Защото разбираме, че това е краткотрайно. Вкусовете се променят, културата се променя. И се чувствам благословен, че имам възможност да играя във филми. Затова се чувствам много свързан с онова 15-годишно хлапе, което бях - което получи първата си роля във филм. Това не се е променило", обясни звездата в интервю за списание "Esquire", което даде съвместно с Куентин Тарантино и Брад Пит.

 

Лео проговори открито и за приятелството си с Пит. Двамата участваха заедно във филма "Once Upon a Time in Hollywood", който трябва да излезе през август.

 

"По някакъв странен начин, когато правихме филма, с Брад веднага се сближихме повече", коментира ди Каприо. Брад Пит е успял да го впечатли с импровизирана реплика по време на снимане на сцена от филма.

 

Снимка: Reuters

 

Жените на ди Каприо – вечният ерген

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия