Мила Йовович направила спонтанен аборт в четвъртия месец

Това се случило преди 2 години

2019-05-16 12:00:00
Мила Йовович направила спонтанен аборт в четвъртия месец
Снимка: Reuters

Мила Йовович заяви, че все още сънува кошмари заради аборта, който е преживяла. 43-годишната актриса била в четвъртия месец, снимала филм и се оказало, че трябва спешно да направи аборт. Това се случило преди 2 години.

 

"Трябваше да направя спешен аборт преди 2 години. Тогава бях бременна от 4 месеца и половина и снимах филм на място в Източна Европа. Започна преждевременно раждане и ми казаха, че трябва да съм будна по време на цялата процедура. Това беше едно от най-ужасяващите неща, които са ми се случвали. Все още сънувам кошмари за това. Бях сама и безпомощна. Когато се замисля върху факта, че на жените може да им се наложи да направят оборт дори в по-лоши условия, заради новите закони, стомахът ми се обръща", написа звездата в Instagram.

 

Коментарът на Мила е по повод внасянето на нов закон в щата Джорджия, САЩ, който гласи абортите да се извършват само до шестата седмица на бремеността. В по-късен етап, следва те да са забранени.

 

Актрисата каза, че тогава е била в голяма депресия и много трудно се е възстановила. Изоставила е кариерата си за известно време, изолирала се е, но не се е предала заради другите си 2 деца - Евър и Дашиел.

 

Започнала е да се занимава с градинарство, да се храни по-здравословно и да ходи на фитнес всеки ден - така е преборила депресията.

 

Четвъртото дете на Ким Кардашян се роди

 

Хилари Дъф се сгоди

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия