Blink-182 изненадоха феновете, правят турне с Лил Уейн

Това не се понрави на част от почитателите

2019-05-08 12:00:00
Blink-182 изненадоха феновете, правят турне с Лил Уейн
Снимка: Reuters

Пънкарите от Blink-182 изненадоха феновете си, като обявиха, че ще направят съвместно турне с рапъра Лил Уейн в Северна Америка. То ще се проведе през лятото на 2019 г., обявиха от бандата.

 

Те и Лил Уейн рекламираха турнето с римейк на популярната песен на Blink-182 - "What's My Age Again". На коплетите Лил Уейн всъщност изпълнява хита си "A Milli".

 

Снимка: Reuters

 

Погряващата банда ще бъде Neck Deep - поп пънк група от Уелс, която е формирана през 2012 г. Neck Deep признават, че Blink-182 са техни вдъхновители и една от причините да започнат да се занимават с музика изобщо.

 

Турнето включва 38 концерта из САЩ и Канада. Заклетите почитатели на изпълнителите на "All The Small Things" обаче не се зарадваха много на новината за турнето. Те коментират в социалните мрежи, че стилът на бандата и на рапъра изобщо не си пасват и че пънкът не бива да бъде изместен и оставен на заден план заради изпълненията на Уейн.

 

"Уау, Лил Уейн? Не успяхте ли да намерите някой по-добър, с който да направите турне?", "Надявах се, че това е шега, когато чух за първи път новината", "Моята любима банда и най-малко харесваният от мен изпълнител ще свирят заедно?", "Най-странното турне, за което съм чувал", "Това е обида за Blink-182", "Каква е тази комбинация?", пишат феновете в интернет.

 

 

Някои почитатели все пак изразяват радост и благодарност, че триото ще даде и възможност за изява на Neck Deep, чието звучене донякъде напомня за старите хитове на Blink-182.

 

"Това наистина се случва! Никога не сме вярвали, че ще го кажем - цяло лято ще сме на турне в Америка с Blink-182 и Лил Уейн. Blink-182 са една от причините, заради които се запалихме по алтернативната музика и една от причините нашата банда изобщо да съществува, така че това е сбъдната мечта", написаха момчетата от Neck Deep.

 

През миналата година те направиха кавър на хита на Натали Имбрулия - "Torn", като част от кампания в помощ на хората с психически проблеми.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия