Кейт Мос: Никога не съм взимала хероин!

Ето какво твърди звездата

2019-05-09 12:00:00
Кейт Мос: Никога не съм взимала хероин!
Снимка: Reuters

Често се е говорило, че Кейт Мос взима наркотици, особено по времето, когато моделът имаше връзка с фронтмена на рок групата "The Libertines" - Пийт Дохърти. Те бяха заедно от 2005 г. до 2007 г., а Пийт няколко пъти е постъпвал в клиника за рехабилитация, за да лекува наркозавасимостите си.

 

Кейт обаче твърди, че никога не е взимала хероин и се дразни, че хората ѝ лепват етикети и вярват на слухове.

 

"Описвали са ме по много начини. Не обръщам внимание на ужасните неща, като "Кейт редовно взима хероин". Бях много ядосана, защото никога не съм взимала херион", обясни тя пред "The Sun".

 

Супремоделът имаше проблеми с алкохола и прекара 5 седмици в център за рехабилитация през 1998 г. 45-годишната звезда признава, че не иска да се връща към този период на живота си, защото тогава не е била щастлива.

 

"Не искам да се връщам към времето, когато пиех. Това не беше здравословно. Бях в отрицание. Можеше да продължа да пия, но не бях много щастлива. Алкохолът спира да помага след известно време", разкри Мос.

 

Тя заяви, че е потърсила професионална помощ, когато е осъзнала, че нещата излизат извън контрол и вече не смята, че пиенето може да направи човек щастлив.

 

Кейт Мос изгубила девствеността си на 14  

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия