Мадона: Бях депресирана в Лисабон!

В началото ходила само на мачове

2019-04-30 10:30:00
Мадона: Бях депресирана в Лисабон!
Снимка: Reuters

Мадона разкри, че е била депресирана, когато се е преместила да живее в Лисабон. Певицата се премести в португалската столица през 2017 г., тъй като синът ѝ, Дейвид Банда, стана част от младежкия тим на футболния отбор Бенфика. 

 

Звездата призна, че е била тъжна, защото не е имала приятели в града и единственото, което е правила, е било да закара сина си на тренировки, мачове и на училище.

 

"Не отидох в Лисабон, за да запиша албум. Това беше последното нещо, за което мислих. Синът ми искаше да бъде професионален футболист. Проучих много академии, в които момчетата могат да тренират и Лисабон се оказа любимия ми град от опциите, с които разполагахме. Отидох в Лисабон, за да бъда футболна майка. Отидох там и си мислех, че ще бъде приключение, но всъщност само ходих на мачове и училище. Станах малко депресирана", сподели Мадона пред "Q&A".

 

Изпълнителката на "Like A Virgin" все пак е започнала да излиза и по други места и така е успяла да създаде приятелства. Именно новите ѝ приятели я вдъхновили да запише нов албум - "Madame X".

 

В Португалия звездата се е запознала с много музиканти и артисти.

 

Мадона пусна нов албум

 

Мадона и Лейди Гага се сдобриха?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия