Дивна организира концерт за Кристин

Вижте какво сподели певицата

2019-03-08 10:30:00
Дивна организира концерт за Кристин
Снимка: Instagram

Дивна ще направи специален благотворителен концерт за приятелката си Кристин Илиева, която се нуждае от голяма сума пари за операция на крака. Миналия март Кристин пострада в автомобилна катастрофа край Българене, когато се возеше в колата на Дивна. Певицата загуби контрол над превозното средство, но се размина с леки наранявания, а моделката едва не изгуби единия си крак.

 

Ето какво обяви Дивна в Instagram: "Здравейте, приятели! Наскоро ви споделих за кампанията, която започнах да организирам в подкрепа на един много, много специален за мен човек, а именно - Кристин. През последната година тя показа на всички ни какво е да си истински боец, и не само, истински човек. Много съм благодарна за това, че имам възможност да вложа цялата си любов и енергия в една инициатива, която всъщност започна с песента, която ѝ посветих - "Всичко или нищо". Затова реших да нарека така и самата кампания.

Най-ключовият момент от нея ще бъде един концерт, в който заедно с мои и нейни приятели и колеги, ще се обединим с идеята, че заедно имаме силата да променим нейния свят. Ще ви информирам за всеки етап от развитието на кампанията. Можете да следите моите канали във Facebook и в Instagram за информация. Ще бъда изключително благодарна и щастлива да бъдете заедно с мен, заедно с нея, заедно с нас, в тази борба".

 

Отново събират пари за Кристин Илиева!

 

Дивна посвети песен на Кристин

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия