Адам Ламбърт: Бях изпаднал в депресия!

Искрена изповед от изпълнителят на "What Do You Want From Me?"

2019-02-27 12:00:00
Адам Ламбърт: Бях изпаднал в депресия!
Снимка: Reuters

Адам Ламбърт проговори за битката си с психичните заболявания. Певецът сподели, че е започнал да се чувства депресиран, когато "артистичната му визия" е била отнемана от продуцентски компании.

 

"Искам да ви благодаря искрено за търпението и вярата, която продължавате да имате в мен. Накарахте ме да продължа по пътя, дори когато бях обезкуражен. Обичам да правя и изпълнявам музика, но много пъти съм правил компромис с моята артистична визия, тъй като шефове на продуцентски компании взимаха решения, базирани на пари, а не на изкуство", написа той в Twitter.

 

Сегашният вокалист на "Queen" твърди, че бил в мрачен период, съмнявал се е в собствената си артистичност и психичното му здраве е пострадало заради това. Поставял е работата на първо място, фокусирал се е над нея и е забравял за личния си живот. Дори не е ценял себе си.

 

"Бях самотен и започнах да се депресирам", обяви той. Но каза, че турнетата с Queen са му помогнали да проясни ума си. Потърсил е и помощ от специалисти за проблемите с психиката.

 

Скоро излиза новата му самостоятелна песен "Feel Something".

 

Адам Ламбърт: Мисля за Фреди, когато пея

 

Брайън Мей: Китаристите да свирят с гел лак!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия