Отново събират пари за Кристин Илиева!

Моделката се нуждае от голяма сума за нови операции

2019-02-11 10:30:00
Отново събират пари за Кристин Илиева!
Снимка: Instagram

Кристин Илиева обяви, че ще се нуждае от още операции за пълното си възстановяване. Така отново е разкрита банкова сметка за събиране на средства за 21-годишната моделка.

 

Кристин написа във Facebook: "Скъпи приятели, първо искам да изкажа огромната си благодарност към всички, които ми помагат през последните месеци. Както знаете, вече почти една година се възстановявам след тежката катастрофа, която претърпях на 12-ти март 2018 г. През този период ми бяха направени множество операции в турска болница, където лекарите са убедени, че пълното ми възстановяване е напълно възможно. Пътят дотук не беше никак лек и знам, че предстоят още трудни моменти, но вярвам, че мога да се справя с вашата подкрепа. Предстоят ми още скъпо струващи ортопедични и пластични операции и отново се нуждая от вашата помощ. По време на лечението ми настъпиха усложнения, което налага прилагането на допълнителни интервенции и медикаменти, чиято цена надхвърля първоначално предвидената сума. За предстоящите операции са необходими 100 000 евро – сума, непосилна за семейството ми. Това е причината отново да се обърна към вас с цялата си благодарност за подкрепата ви досега и надежда, че отново ще бъдете до мен и ще помогнете за събирането на средствата, необходими за възстановяването ми".

 

Припомняме, че на 12 март 2018 г. Кристин претърпя тежък пътен инцидент. Тя пътуваше в автомобила на приятелката си Дивна, но Дивна предприела неправилно изпреварване и катастрофира край село Българене. Певицата се размина с леки контузии, но манекенката едва не загуби единия си крак.

 

Снимка: Facebook

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия