Селена се завръща към музиката!

Направила е дует с Джулия Микалс

2019-01-29 16:30:00
Селена се завръща към музиката!
Снимка: Reuters

Селена Гомес вече работи по нова музика, съобщават от американското издание на "Cosmopolitan". През есента тя беше в психиатрична клиника, а след това си почиваше и сега спазва строг режим, включващ тренировки и терапевтични сесии, за да се възстанови напълно.

 

Но певицата вече е готова да се завърне към музикалната си кариера. Изпълнителката Джулия Микалс съобщи в Instagram, че новият ѝ албум ще включва дует със Селена. Песента се казва "Anxiety".

 

Гомес си беше взела почивка от тази социална мрежи и не беше поствала нищо ново от септември до януари. През януари тя обаче реши да честити  новата година на феновете си, да им благодари за подкрепата и да ги уведоми, че се възстановява и работи по нови проекти.

 

Приятелите на изпълнителката обаче казват, че едва ли тя ще е много активна в Instagram през следващите месеци, тъй като соцалните мрежи вредят на психичното ѝ здраве.

 

Селена обаче все пак написа коментар за песента. Певицата каза: "Тази песен ми е много на сърце, тъй като съм изпитвала тревожност, много мои приятели също. Никога не сте сами, ако се чувствате по този начин. Това послание е необходимо и се надявам песента да ви хареса".

 

Тейлър помогнала на Селена да се възстанови

 

Селена Гомес се завърна в Instagram

 

Селена Гомес се фокусира над здравето си през 2019 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия