Кит Харингтън: Не спахме заради Game of Thrones

Финалните епизоди съсипали актьорите

2019-01-10 13:30:00
Кит Харингтън: Не спахме заради Game of Thrones
Снимка: Reuters

Трейлър на последния  сезон на "Game of Thrones" беше показан по време на връчването на наградите "Златен глобус" тази седмица. Осмият сезон ще започне да се излъчва през април и феновете са много развълнувани.

 

Има ли бъдеще за Джон Сноу и Денерис?

 

Кит Харингтън, който влиза в образа на Джон Сноу, сподели, че заснемането на финалните епизоди толкова са изтощили екипа, че актьорите са били разбити емоционално и почти нямали време да спят.

 

"Последният сезон на сериала беше направен, за да ни съсипе. Помня как всеки се разхождаше наоколо и казваше: "Това ми беше достатъчно. Обичам го, това е най-хубавото нещо, което се е случвало в живота ми, един ден ще ми липсва - но просто приключих тук", обясни Кит пред "GQ Australia".

 

Звезда от Game of Thrones: Ще ви трябва терапия след финала на сериала!

 

Вече няколко пъти актьорите от сериала коментираха, че финалът ще бъде брутален. Гуендолин Кристи, която влиза в ролята на Бриен от Тарт, посочи, че феновете ще имат нужда от професионална помощ и терапия, когато изгледат последния епизод.

 

Тирион Ланистър - умира в 8 сезон на Game of Thrones?

 

Емилия Кларк, която играе Денерис Таргериен пък сподели, че има доста подобрения за осмия сезон. "Костюмите са по-добри, гримът - по-изразителен, настройването на камерите отнемаше повече време", коментира тя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия