Дивна посвети песен на Кристин

Певицата се завърна на музикалната сцена

2018-12-17 12:00:00
Дивна посвети песен на Кристин
Снимка: Facebook

Дивна се завърна на музикалната сцена след близо 10-месечно отсъствие. Младата певица пусна новата си песен - "Всичко/нищо", която е посветена на близката ѝ приятелка, Кристин Илиева.

 

Припомняме, че през март месец двете претърпяха автомобилна катастрофа. Дивна не спазвала пътните правила, изгубила контрол над превозното средство и се блъснала в мантинелата, докато минавала край Българене. Изпълнителката на "Ти не можеш да ме спреш" имаше само леки наранявания и охлузвания, но Кристин едва не загуби крака си и претърпя много операции.

 

Дивна написа за новата си песен във Facebook: "Знам, че много време ме нямаше. Но знаех, че трябва да премина през всеки етап на страданието, за да бъда по-силна, по-добра и да мога отново да бъда полезна. Благодаря на всеки от вас, който беше с мен в мислите си. Благодаря и на всеки, който ме осъди. Нямаше да успея да се изправя ако всяко парченце от пъзела не беше такова, каквото е. Сега обаче съм на място, в което съм готова да разкажа и да мога да погледна напред".

 

Кристин Илиева стана на 21 г.

 

Кристин Илиева: Стъпка по стъпка и всичко ще е наред!

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия