Най-шантавите ресторанти в САЩ

Ето кои са впечатляващите заведения

2018-11-20 13:30:00
Най-шантавите ресторанти в САЩ
Снимка: Pexels

От MailOnline Travel са направили списък на едни от най-шантавите и странни ресторанти. Ето и местата в САЩ, които впечатляват не само с вкусотии, но и с вида на сградите.

 


Longhorn Grill е едно от най-фотографираните места в Южна Аризона. Входът на ресторанта представлява имитация на огромен череп на крава. Рогата на животното се извисяват в небето. Има впечатляващо барбекю, на което могат да се правят над 100 бургера наведнъж.

 

Снимка: Instagram

 

 


Млечната бутилка на Мери Лу се намира в Спокан, Вашингтон. Сградата е оформена като шише, напълнено с мляко. В Mary Lou's Milk Bottle се предлагат класически американски ястия, сладолед и млечни шейкове.

 

 

Снимка: Instagram

 

 


Tail O' the Pup в Лос Анджелис, Калифорния, е построен още през 1946 г. Формата му имитира хотдог с горчица и кренвирш. Това заведение за бърза закуска почти веднага е било обявено за културна забележителност. Едно от първите заведения, оформено като храната, която се продава вътре.

 

 

Снимка: Instagram

 


The Donut Hole се намира в Ла Пуенте, Калифорния. Заради интересната си форма, става едно от най-често сниманите заведения за понички в САЩ. Построени са два входа с формата на понички, а между тях има тунел, в който могат да минават автомобили. Заведението е направено около 1960 г.

Снимка: Instagram

 


Това е крайпътен ресторант в Мисисипи, в близост до Натчез. Целта е да пресъздаде образа на майката. Mammy's Cupboard отваря врати през 1940 г. Полата на майката е изобретена от тухли. Обеците на жената пък всъщност са подкови за коне. Има чудесна закусвалня, както и магазин за подаръци.

Снимка: Instagram

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия