Нели отново на съд за сексуален тормоз

Ето в какво обвиняват рапъра

2018-11-21 16:30:00
Нели отново на съд за сексуален тормоз
Снимка: Reuters

Рапърът Нели е даден под съд, заради обвиненията на анонимна жена, че той е мастурбирал пред нея няколко пъти, след концерта му в Есекс, Източна Англия, миналия декември. Нели отрича тези твърдения. Анонимната жена обвинявала и гаджето на Нели, Шантел Джаксън. Написала е в социалните мрежи, че Шантел е лъжкиня.

 

Кели Кларксън: Аз съм вампир!

 

А рапърът се ядосал и казал, че няма право да замесва и гаджето му. "Мълчах известно време. Но тези безпочвени обвинения не нараняват само мен. Истината ще излезе наяве. Такъв тип фалшиви обвинения подкопават истинските случаи на сексуални злоупотреби/сексуален тормоз, където има истински жертви. Да бъде обвинена и приятелката ми е несправедливо и прекалено. Шантел преживя достатъчно. Баща съм на красива, силна жена. Отгледан съм от силна, необвързана жена. Обичам ги много", написа Нели.

 

Сара Джесика Паркър: Хората не гледат сериозно на мен!

 

Миналата година студентката от Вашингтонския университет даде на съд за изнасилване американския рапър, след като твърдеше, че той я е изнасилил в един от автобусите, използвани за неговото турне. Нели каза, че двамата наистина са правили секс, но по взаимно съгласие.

 

Емилия Кларк: Успокояващо е да ходиш по барове

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия