Кристин Илиева стана на 21 г.

Решена е да се изправи на крака и да покори света!

2018-08-24 15:00:00
Кристин Илиева стана на 21 г.
Снимка: Facebook

Кристин Илиева посрещна 21-ия си рожден ден с гипс, разбира се от снимки, които моделката публикува в профила си във Facebook в сряда. "Трудна година беше, но ще става по-леко! Благодаря на всички за страхотните пожелания, любовта и подкрепата!", написа красавицата.

 

Припомняме, че през март тя претърпя автомобилна катастрофа, когато се возеше в колата на приятелката си Дивна. Дивна не спазвала пътните правила, изгубила контрол над превозното средство и се блъсна в мантинелата, докато минава край Българене. Певицата имаше само леки наранявания и охлузвания, но Кристин едва не загуби крака си и претърпя много операции.

 

Вече 21-годишната манекенка пожела на феновете си да бъдат здрави, много обичани, Бог да ги пази. "И не забравяйте да бъдете благодарни за прекрасния живот, който имате и да се радвате и на най-малките неща!!!", написа Кристин. Тя отбеляза, че желае да е все така заобиколена от истински страхотни хора, любов, загриженост и да се изправи на крака и да има силата да покори света.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия