Марина Кискинова се сгоди

Актрисата ще стане съпруга на музикален директор от "Монте Мюзик"

2018-08-17 15:00:00
Марина Кискинова се сгоди
Снимка: Instagram

Марина Кискинова се сгоди. Тя сама съобщи новината със снимка, публикувана в Instagram. На нея се вижда годежният пръстен, а както се разбира от фотоса, предложението е било направено на романтично място, до Катедралата "Успение Богородично" в Палермо, Италия.

 

Бъдещият младоженец е дългогодишният ѝ приятел -  Веселин Ценов – Algoriddim, който е музикален директор в компанията на Графа - "Монте Мюзик". Двамата явно са били на екскурзия в Италия, тъй като актрисата качваше снимки от Рим. Екрдннната половинка на Део се похвали в социалните мрежи, че това лято за първи път е управлявала Яхта, което пък се е случило във Варна.

 

Algoriddim е един от най-търсените автори на песни към момента. Той е правил и няколко парчета и за Марина, но напоследък тя се е отдала повече на кариерата си на водеща, актриса и дизайнерка.

 

През 2011 г. 26-годишната красавица завършва националното музикално училище “Любомир Пипков” със специалност кларинет. След това е следвала в НАТФИЗ, "Актьорство за драматичен театър", в класа на проф. Стефан Данаилов (випуск 2016).

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия