Нина Добрев: Виждала съм много непочтени неща в кариерата си

Актрисата е успявала да се справя с неприличните предложения

2018-08-02 15:00:00
Нина Добрев: Виждала съм много непочтени неща в кариерата си
Снимка: Reuters

Звездата от "Дневниците на вампира" споделя, че е благодарна, че е успявала да се справя със ситуации, в които са ѝ правени неприлични предложения, заради кариерата.

 

Тя  казва пред американското издание на Cosmopolitan: "Като всяка за жена в тази индустрия, и за мен са били правени коментари. Хората са казвали доста неприлични неща. Успявала съм да се справя със ситуациите и съм проговаряла за повечето такива случаи. Но съм виждала много неща...".

 

Според нея е важно младите жени да разберат, че имат силата да направят промяна, и да насадят тази промяна. Нина Добрев отбеляза, че когато кариерата ѝ започвала, все още не се говорило свободно за проблемите със сексуалния тормоз над жените и нямало такива женски движения, които да защитават правата на актрисите.

 

"Не знаех, че имам такива права и влас, когато бях на 20 г. Искаше ми се тези движения да бяха станали факт преди 10 години, за да можех още тогава да почувствам ползите от тях. Но сега това се случва и се надявам, че ще вдъхнови младите жени да направят промяна", посочи родената в България актриса.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия