Ева Пармакова като индианка в дебютния си клип

"Ти губиш" е първата песен на младата звезда

2018-07-31 10:30:00
Ева Пармакова като индианка в дебютния си клип
Снимка: Instagram

Новата звезда на Virginia Records - Ева Пармакова вече се сдоби с клип на дебютната си песен. Парчето се нарича "Ти губиш" и е със специалното участие на дуета Павел и Венци Венц. Музиката и аранжимента са на Павел и Искрен Тончев, а текстът е съвместно дело на Павел, Венцислав Чанов, Ева и Искрен Тончев. 

 

16-годишната певица изказа специални благодарности на екипа, който е работил по писането на парчето и направата на клипа, както и на музикалната компания, с която работи.

 

"Вие направихте дебютния ми сингъл едно супер яко преживяване - от писането на песента до последния заснет кадър. Благодаря ви с цялото си сърце и душа! За всички, които ме подкрепят още от Х фактор и не спираха да ме питат кога ще излезе нещо мое, на вашето внимание представям "Ти губиш"!", написа Ева във Facebook.

 

Във видеото към "Ти губиш" Ева, Павел и Венци Венц са облечени и гримирани като индианци. Снимките са направени в България - край Ловеч - Крушунските водопади и пещерата "Стълбицата".

 

Идеята за клипа идва от нестандартния подарък, който Павел прави на Венци за рождения му ден през юни – индиански пера.  Малко след това, двамата предлагат на Ева Пармакова сценарият за видеото да бъде под формата на игра с индианска тематика, съобщават от лейбъла. Видеоклипът е и режисьорски дебют за Павел, който си партнира с оператора Петко Андонов. Снимките продължават два дни.

 

"Гонитбата във видеото пасва перфектно и на самото парче, като идеята е, че няма как да загубиш нещо, което никога не си имал. Играта с индианската тематика бе идея на Павел и Венци Венц и се получи нещо зверски готино!“, казва талантливата млада изпълнителка.

 

Рап дуетът пък споделя:"Много хора минават през студиото, за да работим, но малко оставят своя следа.  Взаимното ни вдъхновение и химията помежду ни бе толкова силна, че създадохме не само един, а цели три проекта. „Ти губиш“ е само първият от серията". 

 

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия