Джъстин Бийбър закъса на пътя

Пътна помощ обаче дошла бързо

2018-07-23 10:30:00
Джъстин Бийбър закъса на пътя
Снимка: Reuters

В началото на месеца Джъстин Бийбър е имал проблем със спортния си автомобил Mercedes-Benz SLS AMG. Певецът шофирал из Хемптънс, а с него в колата била и приятелката му Хейли Болдуин. Мерцедесът обаче се повредил по средата на кръстовище и е трябвало Джъстин да потърси помощ.

 

Той взел нещата в свои ръце и докато чакал полицията и пътна помощ, се опитвал да насочва другите шофьори как най-безопасно да преминат и да заобиколят повредената кола. Това се вижда от клипче в Instagram, което е качено от фен на Бийбър.

 

За щастие, властите са пристигнали бързо и са се справили със ситуацията. Тийнидолът е имал доста проблеми с полицията в миналото, но сега е реагирал спокойно на случилото се с автомобила.

 

 Двамата с Хейли са заедно от няколко седмици, а съвсем скоро обявиха и че ще се женят. За първи път бяха забелязани да се целуват в квартала Бруклин в средата на юни. Те бяха двойка и в периода 2015-2016 г. Точно няколко седмици преди отново да се съберат, моделката беше коментирала пред медиите, че сега са само приятели. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия