Кейти Пери и Орландо Блум отново заедно!

Звездната двойка не може да сложи край на любовта

2018-02-13 16:30:00
Кейти Пери и Орландо Блум отново заедно!
Снимки: Instagram

Двамата се разделиха преди 11 месеца, но източник сподели пред The Sun: 'Отново са заедно. Кейти много иска да се получи този път. Тя се опита, но не можа да го отреже напълно. Много държи на него. Този път го карат по-кротко, но отново са заедно'.

 

Кейти и Орландо имаха сложна връзка, като се разделяха и събираха многократно, но през октомври певицата сподели, че липсата на партньор помага на нейната кариера.

 

Тя каза: 'Аз съм много млада по душа! Малко по-добре ми е.. необвързана! Знаете, когато си нямате партньор разполагате с много повече време за себе си и повече енергия, а аз откривам нужния баланс'.

 

Но по-рано Кейти казваше, че много държи да запази Орнално в живота си: 'Хората идват и си отиват в нашия живот. Страхотно е да успееш да задържиш тези, които обичаш около себе си. Когато порастваш, границите се размиват. Прекалено съм заета. Ще отида на турне за цяла година'.

 

 

В края на миналата година, източник каза: 'Двамата не са спирали да поддържат комуникация, въпреки че са разделени.

 

Просто решиха да си починат, защото това беше най-добрият избор за момента, но сега се виждат отново. Кейти и Орландо много искат да се получи този път и работят над връзката си'.

 

'Говорят за това от какво се нуждае всеки. Времето ще покаже какво следва, но нещата изглеждат позитивни. Двамата знаят, че връзката им ще бъде много обсъждана, но не се притесняват от това. Обичат се и не са спирали', добави той.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия